Escada

donderdag 14 oktober 2010

Wie de pijama past ... trekke hem aan.

Omdat we binnenkort enkele dagen gaan kamperen (Ronostrand !), hebben we alvast eens gekeken of we een pijama hebben waar Escada in past.
En die hebben we ;-)
Alleen dénkt ze er niet meer aan hem nog uit te doen met dit koude weer :-)

4 opmerkingen:

Monique zei

Tinne, die ziet er kostelijk en zeer degelijk (Engels?) uit. Natuurlijk wil ze die nu de hele winter door aanhouden ;>))). En krijgen de anderen er ook eentje, want die zijn toch ook op het Ronostrand, of moeten die zich warm drinken soms.........

Overigens... ik heb de Engelse whippet kalenders vandaag binnen gekregen, en voor wie zondag meewandelt zal ik ze meebrengen. Jullie Zwitserlandfoto met Dusty, Hinde en Maestro staat er prominent in. En volgens mij een foto van Escada op het coursingveld of de renbaan, met een rood dekje om, is dat mogelijk?Verder ook een Zwitsers waterfotootje met Funky en Escada. Helaas zijn de foto's waar Donna van Annemarie en Zoë van Nicky op staan toch niet gebruikt ook al waren ze opgevraagd. Wel weer de foto van Evelien's Zoë samen met Kiki, en verder een aardig aantal foto's van Chloe, Jewel en Hinde.

Evelien zei

Monique, wat ben ik blij dat je 'degelijk' en 'Engels' als synoniem gebruikt :-) Ik zou James niet beter kunnen omschrijven ;-)

ps: Leuk van de kalenders! Wat was de prijs ook alweer? ;-)

Tinne zei

Het degelijke jasje is inderdaad Engels ;-) Crufts weet je wel ...
Eigenlijk was die voor Italiaantjes, maar de mensen maken ze ook op maat. Ik vind hem super als pijama. Alleen het aan en vooral uit doen is een beetje lastig. Daarom heeft Xian nu een iets rekbaarder model aan. Ook Engels, maar lang niet zo mooi.
Evelien, Degelijk en Engels zijn absoluut synoniemen ;-)

Monique zei

Maar Evelien, in feite Zoë is nauwelijks minder Engels dan James; 100% Engelse bloedlijnen, ze is er alleen niet geboren ;>))