Escada

zondag 6 maart 2011

Weer triest nieuws

Triest nieuws bereikte ons zaterdag.  Macey is overleden.  Ik weet niet of iemand Macey kent.  Zij was een 'Briary' teefje en het eerste vriendinnetje van Bowie.  Kort nadat Sue Gillespie naar Engeland verhuisde kwamen Nancy en Francis bij ons terecht met de vraag of we Macey een week konden bijhouden.  Zij ging normaal naar Sue tijdens hun vakantie.  Na een kennismaking bleek het goed te klikken tussen onze honden en Macey en zo is ze dus enkele keren bij ons op logee geweest.
 Vooral met Bowie klikte het goed.  Ze waren ook bijna even oud.
 Macey sliep die hele week bij Bowie in de kennel.
 En ik vond ze zo mooi samen ;-)
Rust zacht, lieve Meesje.  Nancy en Francis, heel veel sterkte met de verwerking van het verlies van jullie prachtige hondje.

5 opmerkingen:

Annemarie. zei

Ze wáren ook mooi, samen, zo te zien. Wat een prachthoofdje had Macey.
Tja, hoe meer je om je heen verzamelt om van te houden, hoe kwetsbaarder je bent.
Sterkte voor de eigenaars van Macey.

Tinne zei

Als er een hondenhemel bestaat ben ik er zeker van dat Harley en Macey elkaar snel gaan vinden.

Monique zei

Konden ze maar 80 worden, dan hoefden we niet zo vaak in één mensenleven afscheid te nemen van onze lieve viervoeters. Macey en Bowie waren inderdaad een heel mooi koppeltje! Sterkte, allemaal.

Nancy zei

We zijn zeer triest en getekend van verdriet door het verlies van onze lieve Macey. Onze kindjes snappen het allemaal niet zo, Nele (3) zal Macey terugtoveren en verzekert mij ervan dat ze op een dag terugkomt... Arnaud (21 maanden) roept haar naam , gaat naar de eetbakjes en bench, en kijkt mij dan aan met een gezichtje vol vraagtekens. Eva (bijna 7) en Hendrick (5) lijken het wel te snappen maar het zijn vooral wij , Francis en ik , die het zeer moeilijk hebben. Vandaag werd Meesje gecremeerd ,ze lag er zo mooi, zo netjes gemaakt maar o zo koud....We hebben waardig afscheid kunnen nemen en onze kindjes toch een idee kunnen geven van wat 'dood' zijn betekent. Macey kwam met ons terug naar huis en dat voelde goed.
11 jaar is lang, maar niet lang genoeg...
Danku Tinne dat je haar op jouw blog plaatste , dat is hartverwarmend voor ons in deze moeilijke tijd.

Syl zei

Wat een mooi plekje heeft Macey gekregen op jouw weblog Tinne...

Sterkte voor het gezinnetje van Macey!