Escada

donderdag 19 augustus 2010

Escada heeft haar "Goed rond" behaald !

Zaterdag trokken we naar Sevenum.  Daar had een windhondenshow plaats. Op zondag zou er een coursing plaatsvinden. Maar zaterdag avond was er gelegenheid om een trainingsrondje te lopen. Voor Escada zou dat haar laatste goed rond of haasvast verklaring worden zodat ze een licentie kan bekomen.
We waren lekker vroeg vertrokken zodat we nog wat konden socializen ... Hier met Annemarie en Lisette.
Vraag me niet waarom Marc nu persé deze foto moest maken, maar hier Katja, die ik dankbaar ben omdat ze haar hondje Djinny wilde laten meelopen zodat Escada haar goed rond kon behalen.
Mijn drietal in afwachting wat er gaat komen ...
Na de show en voor de trainingen werd er nog uitgebreid gegeten. Wij schoven lekker aan met ons lunchpakketje.  Alhoewel, we kregen de nodige lekkernijen toegeschoven ;-)
Hoogtepunt, al moesten we er lang op wachten, was wel de kaastaart van Annemarie en Daaf.  Heerlijk !!

Maar dan eindelijk ... de coursing ! Escada kijkt hier even wat er gaande is. Zij heeft nog maar 1 coursing meegemaakt.  Daar liep ze een keertje alleen en een keertje met een andere hond.
Nu moest ze met muilkorf en dekje lopen om de 3e goed rond te lopen.
En ze heeft gelijk door dat er wat gebeuren gaat ...
Daaf brengt voor haar het haasje rond en dan is het zover ...
Samen met Katja en Djinny lopen we naar de start.
En wat een start doet Djinny ! Zij heeft ondanks haar leeftijd van 10 lentes nog een geweldige conditie ! Chapeau Katja en Han !
Als een speer schiet ze weg, met Escada in haar voetsporen.
Beide hondjes lopen een voortreffelijke coursing.  En Escada behaalt zonder probleem haar laatste goed rond verklaring ! Dus tot op de coursings !
Escada is er alvast klaar voor ;-)

8 opmerkingen:

Lisette zei

Ik geloof dat Annemarie en Katja jouw Marc erg dankbaar zijn voor het gevoelig vastleggen van hun natuurlijke onbewerkte poses op de foto :-) Vond het erg leuk om jullie allemaal weer te zien; vooral om kennis te maken met Escada die meteen voor Bowie werd uitgemaakt :-) Maar beiden zijn even mooi. Ook erg leuk was die enorme fles Prosecco en kaasblokjes van een biermerk die je meebracht!

Tinne zei

jaja Lisette, mensen kunnen soms grappige gezichten trekken ;-)

Annemarie. zei

Oh ja, Katja en ik vinden het enig om als de plaatselijke dorpsgek gefotografeerd te worden. :-)

Maar, even on-topic: Escada heeft het prachtig gedaan en heeft verdiend haar goedrond gekregen. Welkom in coursingland, Escada, wij hopen jou en je gevolg vaak te zien!

Ginny is de oma van alledrie mijn honden en als ze het klimmen der jaren net zo fit en elegant doen als zij, teken ik ervoor!

Katja zei

Wat een leuk verslag Tinne, en wat hebben we weer gelachen zeg! Het is altijd leuk als jullie er zijn. En het is zoals Annemarie het zegt; wij zijn gek op foto's van onszelf....Nou je mag trots zijn op Escada, ze liep echt goed en zuiver op de haas. Bedankt voor de complimenten aan Djinny, ik zal ze overbrengen d.m.v. van een extra kippenvleugeltje!

Tinne zei

Katja, Annemarie, ik vind het geweldig dat jullie je eigen foto zo leuk vinden ;-) Ikzelf sta altijd VRESELIJK op foto's maar ja, ik kan mezelf er dan ook 'afshoppen'.
Geef Djinny maar een extra vleugeltje ! heerlijk ;-)

Nikki zei

Leuk verslag weer Tinne! Gefeliciteerd met de haasvast verklaring voor Escada. :-)

Syl zei

Goed gedaan Escada!! Weer een mijlpaal erbij, gefeliciteerd!

Katrien zei

Dikke proficiat Tinne en Marc!