Escada

donderdag 14 oktober 2010

De wraak van Mr. Racoon

Helaas werd de pijama door Mr. Racoon aangeslagen ...
Escada kan enkel met lede ogen toekijken :-)

12 opmerkingen:

Monique zei

Mr Racoon is wel hondsbrutaal zeg. Die pyama moet zeker alweer in de was of zo? Escada.... wasberen zijn géén echte beren, ik ben eigenlijk verbaasd dat deze nog heelhuids door jullie huis beweegt ;>)))))

Lisette zei

Nou moe, die racoon heeft Escada wel erg snel uit haar pyjama gekregen. En hem dan zelf aantrekken...wat een lef! Ik zou Funky erbij halen en die racoon eens even zijn oren wassen. Hoewel Mr. Racoon er dan weer vijftig knuffels bij kan halen.

Escada mag Prince zijn pyjama wel lenen. Die heb ik om dezelfde reden gekocht als jij: dat het mannetje op een koude regenachtige dag lekker warm in zijn fleecepak kon kruipen totdat de verwarming in de camper op temperatuur was. Helaas zijn ze nooit vrienden geworden. Ook Donna vond het helemaal niks toen ze hem een keer kwam lenen. Erg zielig om ze zo sneu in dat pakkie te zien staan. Dan maar puur natuur in hun blote kont door de kou.

Tinne zei

Ja Monique, Mr. Racoon leeft nog ! Hij ondergaat wel dagelijkse martelingen : zo zijn z'n oortjes er een stukje afgeknaagd en worden er geregeld pogingen gedaan om hem te vierendelen maar hij doorstaat de beproevingen goed ;-)
Lisette, ik denk dat Escada het jasje van Prince best wel wil uitproberen !

Annemarie. zei

Ocherm, ik zie Donna nog voor me. Een standbeeldje met pure paniek in de oogjes. Ze durfde niet te bewegen, als je er een duwtje tegen gaf viel ze gewoon om..(we hebben haar wel opgevangen
hoor.:-)
Maar een jasje, dat vindt ze dan weer prima. Rare honden, die whippets.
Maar jullie pyama laat de pootjes vrij, dat scheelt misschien toch weer. Ik denk dat Mags er heel blij van zou worden.

Tinne zei

Annemarie, hier is de link waar ie vandaan komt.

http://www.togsfordogs.net/cgi-bin/site-editor.pl/14/-ecommerce?action=item;item=IGWPC5;eid=583076

Ik heb geen idee hoe ze reageren met bedekte pootjes. 'k heb het nog nooit geprobeerd, maar dat zou inderdaad wel eens raar kunnen aanvoelen ;-)

Annemarie. zei

Bedankt Tinne, dat ziet er geweldig uit..
Nu nog even bedenken hoe ik het ga aanpakken. Kijk, bestellen kan ik stiekum doen, no problem. Maar dan komt de dag dat de fleece-poloneckjes arriveren en de meiden ze gaan dragen. En dan het commentaar van de mannen..zucht.

Tinne zei

je kan ze altijd naar mij op laten sturen.
Dan breng ik ze wel eens 'als kadotje !'
Problem solved ;-)

Annemarie. zei

Yes!!!!
Hahaha, jij hebt eerder met dat bijltje gehakt of je bent slimmer dan goed voor Marc is. :-)
Hoe lang duurt het ongeveer voor ze geleverd worden?

Tinne zei

Geen idee, Annemarie. Ik heb het jasje al redelijk lang. Maar volgens mij ging het vlot.
Ik denk zelf ook nog eentje te bestellen (of 2), voor de groten.
Ik mail je wel even ;-)

Annemarie. zei

Partners in crime...nu moet ik Marc en alle lezers van dit blog nog omkopen om niets tegen mijn mannen te verklappen. Dat zou wel eens wat meer kunnen kosten dan die twee pyama's..zucht.

Tinne zei

Partner in crime ... I did it ;-)
Jou meiden gaan gelukkig zijn op Ronostrand ;-)

Annemarie. zei

Zeker weten Tinne. Ik denk dat Maggie je graag persoonlijk wil bedanken dus doe waterproof make-up op. :-) (En laat de pens tussen je tanden gerust zitten, dat regelt ze voor je. :-) )