Escada

woensdag 14 december 2011

De Lommelse Sahara

Speciaal voor Evelien, een selectie van de foto's van genietende hondjes ;-)
Het verhaaltje mag je er zelf bij verzinnen :-)















10 opmerkingen:

Lisette zei

Uhm, speciaal voor Evelien maar ik heb er stiekem ook van genoten! Sahara is een prachtig gebied en met die genietende hondjes erbij is het helemaal mooi. En dat heeft die arme Dyllis allemaal moeten missen voor iets wat helemaal niet genieten was voor haar... :))) Ik zou ook uit frustratie de poten van een spin doorbijten!!!!

Mooie foto's.

Tinne zei

Tja Lisette, ik weet het, maar 2 uur wandelen is voor Dyllis echt nog te veel. En ze zou ook de hele tijd mee rennen. Ze moet helaas nog even wachten en ondertussen zal ik ze wat spinnen kopen :-)

Unknown zei

Ik heb wel wat vragen bij deze foto's ;-)

Wie kan het hardste lopen achter het balletje ?
Wie pakt het balletje daarna steeds af ?
Wie staat er met zijn zatte botten foto's te maken zodat de horizon scheef ligt ?
Welk hondje was het tofst ? (retorisch - dat zwart natuurlijk)
Waar is Bowie ?

Naära zei

-Escada
-Zoë
-Jij(?)
-Tja, zwart hé. Niets ten nadele van de rest hoor maar moet een beetje opkomen voor de minderheid.
-Geen idee, waar was hij? En waar was Funky?

Evelien zei

Haha, dank je wel Tinne, speciaal voor mij seg ;-)))
Mooie serie Marc!

Naära heeft de juiste antwoorden al gegeven op je vragen, maar inderdaad, hij was waar Funky was. Naast je voeten waarschijnlijk ;-)
(want Dune was er niet)

Unknown zei

dank u, Evelien.

En snappen jullie nu waarom het altijd zo lang duurt bij mij ? Ik moet toch eerst al die scheve horizonten recthzetten ;-p

Florinda zei

Zo te zien genieten ze!

Monique zei

Mijn horizonten zijn ook altijd scheef Marc. Je kunt ook gewoon een slokje minder drinken voor vertrek, dat scheelt een hoop gepruts in photoshop.... maar wel een mooie serie weer ;>))

Unknown zei

Ja Florinda, Escada, Zoë en James hebben wel genoten. Funky en Bowie iets minder vanwege de vervelende knallen aan het begin van de wandeling.

Monique, mijn toestel heeft zelfs een aantal hulpmiddelen voor een rechte horizon, maar daar heb ik gewoonlijk geen tijd voor. Dus hou ik het maar bij de photoshop manier, tenminste als die ongeduldige dames me de tijd geven ;-p

Annemarie. zei

Oh, wat heerlijk. Nog een paar maandjes, dan lopen Maggie en Donna ook eens mee. Alleen oppas regelen voor het verse Ballisticje.